• Datum: 23/06/2024 09:00
  • Locatie DCU Sports Hall, Collins Avenue, Dublin, Ireland (Kaart)

Beschrijving

Beste G-karateka's,

Hierbij nodigen we jullie allemaal uit voor het 6e OPEN INCLUSIEF KARATE WERELDKAMPIOENSCHAP van I-Karate Global op 23 juni 2024 in Dublin, Ierland.

Dank aan Team Ierland voor het organiseren van dit waardevolle kampioenschap! Dit bijzondere evenement benadrukt inclusiviteit en verwelkomt deelnemers van alle achtergronden en bekwaamheden.

Inclusieve Deelname: De competitie staat open voor individuen van alle vaardigheidsniveaus en eventuele handicaps. De filosofie van I-karate is: "deelname is winnen."

Unieke Trofeeën: Elke atleet ontvangt een speciale trofee, waarmee we ons streven naar het waarderen van elke deelnemer benadrukken.

Diverse Categorieën: Met meer dan 40 categorieën kunnen deelnemers verschillende aspecten van karate laten zien, waaronder individuele kata, demonstratie kata, kata paren met een buddy, kata teams, kata wapens en opgelegde kumite.

We blijven voortdurend streven naar verbetering en introduceren 2 nieuwe spannende categorieën: Landenparen, een initiatief gericht op het bevorderen van inclusie en het bevorderen van internationale samenwerking. 2 atleten uit 2 verschillende landen kunnen samen een kata uitvoeren.

Demo Kata, speciaal ontworpen voor nieuwkomers om zelfvertrouwen op te bouwen. In deze categorie krijgen deelnemers de kans om een vrije kata uit te voeren, punten te ontvangen (niet berekend) en een gouden medaille te ontvangen.


Ik hoop jullie allemaal in Ierland te mogen verwelkomen,

Met vriendelijke groeten,

Eric Bortels,

Voorzitter I-Karate-Global


Inschrijven via: 6th Open Inclusive World Championship 2024 Ireland 

Invitation World Championship Ireland final 2024.pdf

Medical card_blanco.pdf