We zijn trots op de steun van een aantal getalenteerde en toegewijde bedrijven en organisaties. Deze sponsors helpen ons onze evenementen mogelijk te maken en onze atleten de best mogelijke ervaring te bieden. Wil je ons ook financieel ondersteunen met een eenmalig of jaarlijks bedrag? Bekijk dan hieronder onze sponsormap voor alle mogelijkheden of contacteer ons vrijblijvend.

Sponsor worden van G-Karate vzw

We nodigen u uit om partner te worden en een directe impact te hebben op de levens van mensen met een beperking. Uw steun stelt ons in staat om toegankelijke karatelessen aan te bieden en een positieve verandering te bewerkstelligen. Word een cruciaal onderdeel van ons inclusieve karateavontuur! Samen kunnen we grenzen doorbreken en levens veranderen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe u G-Karate vzw kunt ondersteunen.

Meer Informatie

Charity tap

De vrijwilligers van Charity Tap bemannen een toog (in de foyer en/of één of twee zaaltogen) in het Sportpaleis in Antwerpen. In ruil daarvoor ontvangt G-Karate vzw een bijdrage van de concertorganisatoren. Onze vrijwilligers zijn pure vrijwilligers en ontvangen hiervoor zelf geen enkele bijdrage

Lions Club Horst

Lions Club is een vriendenkring met een sociaal doel. Onder het internationale motto “We serve” werken de leden op vrijwillige basis samen – zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige verbondenheid. Alle service clubs samen vormen de wereldwijde associatie Lions International die bijna 1,35 miljoen leden telt en die met ruim 46.000 clubs actief is in 192 landen.

WKF Engineering

Van WKF Engineering BV "WKF Engineering is jouw partner voor een turnkey engineering m.b.t. de aanleg van nutsleidingen met in het bijzonder glasvezel, Fiber to the Home. M.a.w. kunnen wij het totaalpakket aanbieden van Surveys, Fiber Design (HLD,LLD), het aanvragen van de nodige vergunningen tot het aanleveren van de as built documentatie. Graag meer info? stuur een mailtje naar info@wkfengineering.be"

Dentius

Van A tot Z staan we in voor uw tandheelkundige verzorging, steeds vanuit een professionele visie met oog voor de laatste nieuwe technologieën en rekening houdend met uw vragen en wensen." www.dentius.be